Kuchařská bunda Gustav

Kód: 935671011 935671012 935671013 935671014 935671015 935671016 935671017 935671018 935671019 935670001 935670002 935670003 935670004 935670005 935670006 935670007 935670008 935670009 935671401 935671402 935671403 935671404 935671405 935671406 935671407 935671408 935671409 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Karlowsky
840 Kč / ks 1 016 Kč včetně DPH
skladem u dodavatele (20 ks) skladem u dodavatele (3 ks) skladem u dodavatele (30 ks) Skladem (34 ks) skladem u dodavatele (27 ks) skladem u dodavatele (3 ks) skladem u dodavatele (30 ks) skladem u dodavatele (20 ks) skladem u dodavatele (13 ks) skladem u dodavatele (2 ks) skladem u dodavatele (28 ks) skladem u dodavatele (29 ks) skladem u dodavatele (1 ks) skladem u dodavatele (15 ks) skladem u dodavatele (6 ks) Skladem (17 ks) skladem u dodavatele (1 ks) skladem u dodavatele (14 ks) skladem u dodavatele (29 ks) skladem u dodavatele (14 ks) skladem u dodavatele (39 ks) skladem u dodavatele (28 ks) skladem u dodavatele (41 ks) skladem u dodavatele (19 ks) Skladem (28 ks) skladem u dodavatele (7 ks) skladem u dodavatele (17 ks) Zvolte variantu
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 30.12.2024 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 30.12.2024 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 3.1.2025 30.12.2024 3.1.2025 3.1.2025 Zvolte variantu
Možnosti doručení

trvanlivá barva, snadné ošetřování

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • gramáž: 215 g/m²
  • materiál: 65% polyester, 35% předepraná kvalitní bavlna
  • léga s 5 knoflíky
  • kapsa na prsou s místem na propisku
  • krátké rukávy
  • klasický střih, švy Vienna vzadu
  • vhodné pro průmyslové praní
  • trvanlivá barva, snadné ošetřování
  • lze prát až na 95°C

OBJEDNAT POTISK / VÝŠIVKU

99967_1

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské rondony a tuniky
Určení: Pánské
Gramáž: 215 g/m²
Materiál: 65% polyester, 35% bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: